Захист даних

Захист даних

Керуючись Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (далі - Закон № 2297), Користувач дає свою згоду оператору персональних даних ТОВ Мілє (місце знаходження: 01033 Київ, вулиця Жилянська, 48, 50 А) на обробку своїх персональних даних ( на здійснення будь-яких дій, операцій щодо наданої інформації, що відноситься до персональних даних Користувача) у тому числі на передачу зазначених персональних даних третім особам, з якими ТОВ Мілє на власний розсуд уклало / укладе договори, з метою збору та обробки інформації, дослідження задоволеності споживачів, проведення маркетингових, соціологічних та інших досліджень.

Згода на обробку персональних даних надається Користувачем безстроково.
Користувач повідомлений і згодний з тим, що зазначена згода на обробку персональних даних може бути ним відкликана письмово в будь-який час, шляхом відповідного повідомлення ТОВ Мілє замовленим поштовим відправленням з описом вкладення, або вручення під підпис уповноваженій особі ТОВ Мілє.

Щоб забезпечити достатній захист даних під час передачі інтернет-форм (наприклад, підписку на інформаційний бюлетень), ми використовуємо службу Google ReCAPTCHA від Google Inc. Це використовується для визначення, чи було дане введення здійснено людиною, чи є непередбаченим автоматизованим процесом. Служба отримує доступ до вашої IP-адреси та інших даних, які Google може вимагати для послуги reCAPTCHA, і передає її Google. Застосовуються політика захисту даних від Google Inc. Щоб отримати додаткові відомості про захист даних за допомогою Google Inc., будь ласка, перейдіть на сторінку https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

Безпека даних

Інформація про безпеку даних в компанії Miele

Компанія Miele, як виробник якісних і надійних приладів, також має найвищі вимоги до даних і кібербезпеки своїх мережевих пристроїв, додатків і веб-додатків. Хоча ми намагаємося дуже швидко виявити та усунути слабкі місця, навряд чи можна досягти стовідсоткової безпеки у випадку інформаційних технологій.

Тому компанія Miele зацікавлена ​​в будь-якій інформації, яка стосується можливих або виявлених ризиків безпеки даних, які впливають на наші продукти, програми або веб-програми.

Щоб повідомити про загрози та інформацію про кібербезпеку в Miele, скористайтеся нашою міжнародною сторінкою:

             https://www.miele.com/de/com/cybersicherheit-5047.htm

У разі виникнення сумніву, будь ласка, звертайтесь: ми виконаємо ваш запит і зв'яжемося з вами, якщо у нас виникнуть додаткові питання.

Cookies

ТОВ Мілє використовує файли cookies для моніторингу переваг відвідувачів інтернет-сайту та відповідних поліпшень дизайну та функціоналу інтернет-сайту.

Файли Cookie - це невеликі файли, які зберігаються на жорсткому диску вашого комп'ютера. Файли Cookies використовуються для забезпечення відвідувачам сайту максимальної зручності користування, для оптимізації наших веб-сайтів і спрощення навігації, файли Cookies дозволяють користуватися спеціальними сервісами і персоналізувати перегляд наших сайтів.

Файли Cookies також допомагають нам відслідковувати найбільш відвідувані веб-сторінки, визначати ефективність реклами та інтернет-пошуків, а також дають уявлення про поведінку користувачів, що дозволяє послідовно покращувати зміст, дизайн і функціонал інтернет-сайту.

У більшості браузерів прийом файлів Cookies здійснюється автоматично. Ви можете заблокувати збереження файлів Cookies на вашому жорсткому диску, встановивши відповідні настройки браузера. Ви можете також в будь-який час видалити файли Cookies, що зберігаються на жорсткому диску вашого комп'ютера. Ви також можете використати блокування прийому Cookies, однак, це може призвести до обмеження доступу до сервісів, які надаються на нашому сайті.

UA RU